donderdag 23 mei 2013

Succesvolle samenwerking

Na twee jaar werkloosheid kreeg de heer Fikri Bouzambou de kans om via een werkervaringsplek weer aan het werk te komen. Via het Participatiehuis zijn de eerste contacten gelegd met het bedrijf Staalmarkt. Staalmarkt levert metaal en kunststoffen in Nederland vanuit 10 vestigingen en is sinds 2011 gevestigd in Culemborg. Staalmarkt was bereid om een werkervaringsplek te creƫren, zodat de heer Bouzambou arbeidsritme, werkervaring en vakvaardigheden kon opdoen. De match was zo goed dat de heer Bouzambou een arbeidscontract heeft gekregen.

Nadat meneer Bouzambou bij de gemeente Culemborg een uitkering had aangevraagd is hij gestart in het werkcentrum van het Participatiehuis. Daar heeft hij fietsen opgeknapt en met hout gewerkt. Hij bleek al snel een goede arbeidskracht met een technische achtergrond. Via het Werkgeversadviespunt Rivierenland is er contact gelegd met het bedrijf Staalmarkt. Binnen dit bedrijf krijgt de heer Bouzambou nu de kans om zich verder te ontwikkelen. Zo is hij momenteel bezig zijn heftruckcertificaat te behalen.

Het streven van het Culemborgs Participatiehuis is om op deze manier ook samen te werken met andere Culemborgse bedrijven.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.